به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ قاسم دستخال بیان داشت: در پی وقوع چندین فقره موبایل قاپی در محدوده یوسف آباد، ماموران کلانتری این محل موفق شدند دو موتورسوار را حین سرقت شناسایی و در یک عملیات پلیسی یکی از متهمان را زمین گیر کنند و راکب موتورسیکلت از محل متواری می شود.
وی افزود: با تحویل متهم به پایگاه سوم پلیس آگاهی، کارآگاهان پس از انجام تحقیقات علمی و تخصصی دریافتند که متهم از سارقان حرفه ای بوده و به دفعات مختلف روانه زندان و در چندین صحنه سرقت چهره متهم شناسایی شده است.
رییس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران ادامه داد: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی هویت و مخفیگاه متهم متواری شناسایی و در یک عملیات پیچیده متهم دوم پرونده در مخفیگاهش دستگیر شد.
وی گفت: در پی جویی های انتظامی متهمان به ۳۰ فقره موبایل قاپی با همکاری یکدیگر و فروش اموال مسروقه به مالخران اعتراف کردند و تا کنون ۱۸ تن از مال باختگان شناسایی شدند.
منبع: پلیس تهران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: